Vi søker dialogrådgiver 2018-04-10T12:37:44+00:00

Hele tiden dukker det opp nye og effektive digitale måter å kommunisere mot ulike mål­grupper på, og vi søker derfor deg – en engasjert og dyktig ny kollega!

Vi søker digital dialogrådgiver

Kundereiser, lojalitets­programmer, kampanjer i sosiale medier, kunde­klubber og nyhetsbrev er vår hverdag. Med tids­riktig teknologi og utstrakt bruk av inte­grasjon og automatisering jobber vi mot vår misjon: Vi finner, vinner og utvikler dine kunder!

Vi har holdt på i 16 år og er en Marketing Service Provider i vårt marked. Vi har hovedsakelig norske annonsører som kunder, men nordiske kunder blir det også flere av etter hvert. Om du liker det Specsavers, Anton Sport, Coop, Moccamaster eller Opel kommuniserer – ja, da liker du noe av det vi står bak.

Mål og fokus

I Bording Cognito jobber vi tett sammen i kunde­team, og du vil bli en viktig brikke i dette spillet. Du er en pådriver i strategi­arbeid og digitale prosesser for kundene, men samtidig en lag­spiller sammen med våre designere, database­ressurser og prosjekt­ledere.

Vårt mål med å ansette deg er tydelig: eksisterende kunder skal kjøpe mer, og nye og potensielle kunder forstår det du presenterer. Du blir en viktig pådriver i innsalgs­prosessene.

Du har erfaring fra vår bransje gjennom å ha jobbet i selskaper som tilbyr «dialog i alle flater», eller kanskje som kjøper av slike tjenester.

En av våre grunn­leggende verdier er empati, og dette er en god verdi om du skal lykkes med å forstå kundens bevisste og ubevisste behov og ønsker. Når vi sper på med service og grundighet blir bildet komplett.

Oppgaver og ansvar

Du vil bli en spesialist for flere av våre kunde­team, samtidig vil du også få eget budsjett­ansvar og mål på nye kunder. Du rapporterer inn til leder­gruppen, og vil i stor grad påvirke resultatene vi jobber mot.

Noen karaktertrekk ved deg

Du liker tempo og gir gjerne litt ekstra når det kreves. Du er trygg på egne vurderinger og ikke redd for å utforske nye muligheter. Alle hos oss er lag­spillere, vi trenger ingen dommer. Du må ha god prosjekt- og prosess­forståelse, og er analytisk anlagt.

Det er ønskelig at du har høyere utdanning, men vi vet også å sette stor pris på solid og dokumentert erfaring.

Om du i tillegg ikke lar deg stresse av korte frister innimellom og er sosial, vil vi gjerne at du søker på jobb som digital dialog­rådgiver hos oss. Du er ønsket så raskt som mulig!

Hva nå?

Send din søknad til hei@bordingcognito.no i dag.

Om du vil snakke med oss, ta kontakt med Pål Brun Haugen på 991 07 100 eller Wenche Leithe på 991 06 100 om det er noe du lurer på.

Om Bording Cognito

Bording Cognito er ett av 13 selskaper i det danske konsernet F.E. Bording. Vi er 15 ansatte i Oslo og er spesialister på CRM og dialog­markeds­føring. I konsernet er det ca 500 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Konsernets totale fokus er kunde­kommunikasjon, og det er vi i Oslo som har høy fokus på rådgivning knyttet til dette.

Strategier, tips og triks rett til deg!

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så holder vi deg oppdatert – helt gratis. Se hvordan vi behandler personopplysninger.