Gratis workshop 2017-12-19T07:59:17+00:00

Få en gratis workshoop

Alle har utfordringer. Vi tilbyr inntil 3 timer gratis workshop om dine.

Registrer deg

Dette kan du forvente av en workshop

Formålet med arbeidsmøtet er å diskutere deres utfordringer slik at vi kan bidra til å sette rammeverk for et løsnings­forslag. Vi stiller med to erfarne ressurs­personer som bidrar til å tydelig­gjøre behov eller krav­spesifikasjoner, og samtidig gir råd om hvordan du bør tilrette­legge veien mot løsnings­forslaget. I forkant av møtet utarbeider vi en agenda sammen.

Et par ting å tenke på i forkant

Målbildet må være tydelig. Til møtet bør dere forberede målsetting og tids­horisont for prosjektet. Hvis det foreligger en kommunikasjons­strategi, må den presenteres. Tenk gjennom prioriteringer. Da kan vi vurdere reelle muligheter for lead-genererende aktiviteter, on-boarding og velkomst­prosesser – eller hvordan utvikle eksisterende kunder med gjensalg og oppsalg.

Hva forventer vi?

Utviklingen og digitaliseringen går fort også i vår bransje. Markedet, altså du, er med på å aktualisere utfordringer og problem­stillinger i tiden. Derfor er saker som betyr noe for deg, med på å utvikle oss som samarbeids­partner. Samtidig elsker vi utfordringer og gode faglige diskusjoner.

Vi skal selvfølgelig ikke stikke under en stol at vi ønsker nye kunder. Men vi er ydmyke nok til å forstå at det må fortjenes gjennom godt arbeid. Prøv oss!

Få en gratis workshop

Alle har utfordringer. Er det å engasjere kundene, eller få nye kunder? Eller mangler riktig teknologi og ressurser som forenkler hverdagen din? Vi tilbyr inntil 3 timer gratis workshop om dine utfordringer. Da blir du også kjent med vår kompetanse og arbeidsmetodikk.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.